Contact
Hypotheek Flat Rood Balkons
News Release 30 Aug 2023, 14:00 CEST

NIBC grootste stijger hypotheek-marktaandeel in het tweede kwartaal 2023

NIBC’s marktaandeel onder Nederlandse hypotheekverstrekkers is in het tweede kwartaal van 2023 het hardst gestegen met +1,4 %-punt. Hiermee treedt NIBC de top 10 van grootste aanbieders binnen. 

Aansluiten bij wensen van klanten 
Met een uitgebreid aanbod voor verschillende doelgroepen en aantrekkelijke voorwaarden die passen bij de behoeften van klanten probeert NIBC zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de klant. NIBC staat bekend om zijn ondernemersgeest en door een meedenkende aanpak willen we woonwensen waarmaken.

Dit is terug te zien in de positieve klantwaardering voor NIBC’s hypotheken en draagt bij aan de snelle groei van NIBC’s marktaandeel binnen hypotheeksector. 

Richard Leijnse, Managing Director Hypotheken en Sparen bij NIBC: “We zijn blij met de groei van ons marktaandeel in het tweede kwartaal van dit jaar. Dit is een bevestiging dat we met ons aanbod en dienstverlening op de goede weg zitten om voor zoveel mogelijk mensen hun woonwensen waar te maken, en onze eigen ambitie waar te maken om 5% marktaandeel te bereiken.”

Kijk hier voor meer informatie over het hypotheek-aanbod van NIBC.

What are you searching for?

No results found, please specify your searchquery